Gillix Zafira & Inga-Britt

Alla inlägg den 5 januari 2011

Av Inga-Britt - 5 januari 2011 16:55

Tänk vad tiden går fort, inne på 7:de veckan efter Zätas operation. Följer veterinärens träningsprogram inte till punkt och pricka då vi nu ska gå 2x20 minuters promenader per dag. Eftersom vi går ut 3 ggr så blir det lite mer uppdelat på 3 istället för 2. Trapporna måste jag också räkna in i träningsprogrammet. I går var 4:de massagen och Eva körde novafonen, och det märks att Zäta tycker det är skönt. Och jag ser att det har effekt på henne då hon känns mjukare efteråt. Nu kan jag också känna att musklerna i benet börjar komma tillbaka, vi tar allt sakta men säkert och framåt går det ialla fall.


Idag innan vi kom hem efter jobbet stannade vi vid skogslekplatsen och gick eftermiddagspromenaden. Oj vad hon tyckte det var kul! På väg tillbaka till bilen mötte vi 2 gamla bekanta, Petit Basset Griffon Vendéentikar så Zäta fick hälsa, ägarnas dotter har haft grosser och vi brukar träffas. De undrade självklart vad som hänt då vi inte setts sedan mitten av november.


   här kommer 2 filmer från idag

På väg från bilen....

På väg tillbaka till bilen...


Tog också lite kort men allt är så grått och trist så de blir lite mörka.


Humöret är det inget fel på man får ibland tala om för henne att hon måste ta det lite lugnt.


Det var en massa kajor vid bäcken som var spännande!

"Läser" tidningen, det blev många skvättar här och där då man måste tala om I AM BACK!


Vi fortsätter framåt i samma takt men byter lite promenadstråk då och då och tränar vidare och så länge det går framåt är jag inte orolig. På hemvägen inhandlades också ett stort märgben, men det får bli till morgondagen. Nu är vi lediga i 4 dagar och det är skönt. Vi får tyvärr inget besök då det både har och är dåligt väder så Jimmy och familjen får vi träffa en annan gång, det är bara dumt att ge sig ut på långresa med 2 småklimpar i halkan.

Ovido - Quiz & Flashcards