Gillix Zafira & Inga-Britt

Alla inlägg under januari 2011

Av Inga-Britt - 2 januari 2011 16:47

   Vår lilla maskot blev till igår, var trött hela dagen och gjorde nästan ingenting utöver det nödvändigaste. Nyårsaftonen gick hyffsat bra och Zäta klarade sig igenom den relativt bra. Under dagen var det inte så mycket smällare och framåt kvällen hade hon fetvadd i öronen, fönstren var övertäckta och tv n med fullt ös. Vid kvart i 12 började det smälla som bara den, då testade jag att ta fram kycklingbitarna från middagen. Så under en halvtimmes fyrverkeri letade hon mat, vid kvart i ett stöp både hon och jag i respektive säng och husse kom strax efter. Vi sov till 9 nyårsdagen, vilket måste vara rekord ialla fall för mej. Då vi var ute vid halv 11 kvällen innan så hade Zäta inte bråttom ut.


Gårdagen kom och gick, idag har vi haft det lugnt också, bara den vanliga träningen, stå, sträck och böj, massage, sedan gick vi lite längre idag på promenaderna. Så länge hon går i vanlig promenadtakt är hon nästan ohalt, problemet är att hon är så pigg och glad och då vi byter runda så blir hon ännu gladare. På kvällen kan det märkas att hon är lite stel, men det måste vi ju träna bort.


Så tycker ändå att årets första och andra dag spår bättre tider och imorgon är det jobb och på tisdag kommer Eva till jobbet och ger massage. Om vädret inte blir värre så kommer Jimmy min son med familj på onsdag och stannar ett par dagar.


Önskar alla en god fortsättning!

Ovido - Quiz & Flashcards