Gillix Zafira & Inga-Britt

Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Inga-Britt - 6 februari 2011 19:40

  Har inte varit så flitig med kameran, nu när det är isgata lite här och där har vi både Zäta och jag fullt upp med att hålla oss på benen. Går nu lite längre 2 ggr om dagen, problemet är att när hon upptäcker att vi ska byta väg blir hon lite piggare än vanligt. I och för sig bra men inte när man ska ta det lugnt. Fortfarande går det mer framåt än bakåt så det är bra.


Hon verkar trivas bra med bandage och knäskydd, det ger mer stadga. Inne fuskar hon lite med att trampa ned men går bättre ute. Nu kör vi också lite sträcka, stå och gå upp med frambenen på snökanterna där det inte är halt.


I porten bredvid bor en liten cavaliertik som hon hälsade på idag. Den lilla var större än Zäta då hon stod vid staketet på snön så hon var lite tuff!!! Men vår pussgurka är så trevlig så hon brydde sig inte.


Nu har det blivit kväll och vi har varit ute sista gången och husse hade gömt godisbitar under tiden så de är nu uppletade och pussgurkan har intagit ryggläge i soffan (de är för små så matte hamnar på hunddynan med kuddar och filt) har inte hjärta att köra ned henne. Om en stund går hon till sin säng i sovrummet.


Under veckan har vi hunnit med massage och rapport till veterinären, så imorgon börjar en ny arbetsvecka. Ha en bra kväll! 

Ovido - Quiz & Flashcards