Gillix Zafira & Inga-Britt

Alla inlägg den 12 februari 2011

Av Inga-Britt - 12 februari 2011 18:10

 Just nu tog jag en kopp kaffe och ska passa på att skriva lite om veckan. Det blev inte 2 knäskydd utan bara ett nytt. Det gamla som var en prototyp hade blivit slitet i sömmarna så jag använde det till mall istället. Damen har fått mer muskler i låret så det behövdes justeras i storlek. Nu sitter det så bra att hon får ha på det inne också. Här har det varit snökaos och kom mer snö under ett dygn än hela vintern. Först idag var det plogat så att man kan gå lite bättre. Idag har visserligen solen skinit men då det var -12 på morgonpromenaden så var det för kallt om tassarna.


Vi går lite längre nu 2 ggr om dagen och här kommer ett klipp från idag,

då inte filmen fungerar när man laddar upp den på bloggplatsen så kommer den här från youtube.


I Onsdag var Eva på jobbet för massagen, och det är verkligen uppskattat av Zäta. Skönt är det också att hon känner igenom henne och tittar på hur hon rör sig för man blir så lätt hemmablind. Visst går hon bättre och bättre.


Det är rätt kul då Eva kommer, Zäta blir så glad och intar dynläge direkt, om vi pratar för mycket får man en blick som säger "prata mindre och jobba mer". Jag får också lite beröm att min massage gör nytta. Viktigt är ju att knåda igenom hela henne och kanske mer i fronten, nacke, skuldror m.m då det ändå blir en större belastning där. Trots bristen på fyskisk motion är hon slank och fin, pigg och glad så vi trälar vidare framåt och trots snökaoset hoppas man att våren kommer snart. Då skulle allt kännas mycket lättare.

Avslutar med en lite större bild på raringen, undrar ni vad hon gör - när det är någon som äter smörgås så måste man vara på alerten!

Observera dropparna på soffan mellan frambenen - gissa om någon som är sugen!


Ovido - Quiz & Flashcards